WANTED

Idag drog vi en sväng på stan för att utföra lite dryga ärenden, men vi gick även på dagsbio för att se Tintin, så jävla bra den var! Fick även reda på att dom har gjort Star wars episode I i 3D! Lär ju bli jävligt nice.

Förutom det så kikade jag förbi på SALT för att kolla på den här uuunderbara jackan, tusen gånger snyggare irl också, nu blir det garanterat att börja spara pengar, för till våren ska den vara min..

HOME IS WHERE YOU ARE

Har det bra här i soffan, snart bär det av till kalaj!

ONE WAY OR ANOTHER

Håhå, sitter och klurar, eller har väl typ klurat klart på min kommande tatuering. Är sjukt nöjd, kommer troligen bli perfektion, just like my first.

RESIDENT EVIL 5

Har börjat nörda resident evil med mannen nu. Jävligt roligt och ibland sjukt läskgt spel, jag älskar ju skräckfilmer och ser bla walking dead, så det är då verkligen spelet för mig.

NYÅRSAFTON 2011/2012

Då är även nyårsafton avklarad. Det spenderades med Björn, vi hade inte planerat någonting för kvällen förutom att vara i Sthlm. Men det blev en rätt händelserik kväll ändå. Vi började hemma hos honom, och drog oss senare in mot stan för att kolla på alla fyrverkerier. Heeelt galet var det, sjukt mycket raketer men så jävla mycket folk, det var typ avspärrat överallt. Men kul var det ändå, vi drog till vårat place, BIG BEN och softade med några drinkar, och träffade lite roliga folk. Hann även med att kirra 16 blåmärken (räknade nyss), så man kan väl säga att man är lite mör i kroppen, men det får man väl kanske räkna med när man väljer att ta dom där jäkla 13 centimeters skorna. Haha, aja en rolig kväll hade vi iallfall, men vi tog knappt några bilder.. som vanligt.

JULAFTON 2011

Årets julafton var så bääst!
Jag och Nelle tog planet hem på julaftonsmorgon och på flygplatsen stod Björn och väntade, så vi drog direkt till hans föräldrar i stan och började dagen med julbord, julklappsöppning och hade det riktigt mysigt. 

Sen tog vi bilen och drog ut till Västerbäck där hela familjen förutom Joel hade börjat julaftonen. Det blev ännu mer julbord och trevligheter.

Glömde helt bort att fota alla fantastiska julklappar jag fick, men det var bla tofflor, kläder, knivställ, hårförlängning, pengar, och prova på pistolskytte.

Som sagt, julen var bäst, och det är fortfarande årets mysigaste dag.

RSS 2.0