STAND AND FIGHT, SAY WHAT YOU FEEL, BORN WITH A HEART OF STEEL

Hellu! Nu var det typ ett år sen jag skrev sist, och jag kan meddela att det typ inte hänt ett skit sen senaste inlägget. Har jobbat, varit och är assjuk, och dessutom blivit av med min sambo för en vecka. Men jag har väl inte varit självmordsbenägen för det, fast jag ibland har saknat hennes "polly wants a cracker" skrik i mitt öra.
Hur som helst, ikväll blire bara att slappa, har tänkt att än en gång se true romance bara för att den är så jävla bra.

CAN'T YOU SEE HE'S THE MAN, LET ME HEAR YOU APPLAUD, HE IS MORE THAN A MAN, HE'S A SHINY GOLDEN GOD

Jahaaa, då var det helg igen. Var en riktigt king dag på jobbet idag alltså, har aldrig varit med om så många glada barn på samma ställe. Snacka om att fredagar är magiska.

Men i helgen blir det nog inte lika mycket röj som förra helgen, Nelle jobbar ju hela helgen, så får väl se vad man kan hitta på.

För nån kväll sen när vi hade jävligt tråkigt så fick Nelle ett uppdrag av mig. Dvs att photosopa mig blond, haha blev fan ganska verkligt ändå. Nog för att jag inte har planerat att bli sådär blond i sommar, så är det fan kul att se hur det skulle se ut.
Jaajaja, kanske dags att försöka göra något värt av den här kvällen..

WHEN LIFE HANDS YOU LEMONS - BREAK OUT THE TEQUILA AND SALT

Hellu! Ja, igår drog vi efter en veckas taggande än en gång på Harry b james. Det har nästan börjat bli ett stammisställe nu. Så när vi kommit hem efter att ha TRÄNAT, så korkade vi upp och började kvällen.

Efter någon timme eller två sätter Nelle på den här låten http://www.youtube.com/watch?v=LXBLHTq390k, och drar fram en tequila ur väskan. Jag dog typ och kan fortfarande inte släppa att jag blev så lurad hela dagen. Hur som helst så resulterade det alltså i en kväll med tequila som kvällens huvudsak, och efter ett par timmars röj här hemma, drog vi oss till harrys.

Det var dock inte lika röj som sist, och det roligaste var väl typ att dom körde pokemon låten och I want you to rock me. Men för att göra kvällen ännu bättre så bestämde vi oss för: MAX, TAXI, HEM, ÄTA, W.A.S.P, and so we did..

RSS 2.0