DIAMOND DOGS

Yo! Nu har jag jobbat två dagar, eller mornar rättare sagt. Jag trivs lika mycket som Ulf gjorde i sin skål fastän väckarn piper 05.00.
Idag är jag iallafall ledig, och det var planerat att dra och se Saw VII ikväll, men alla biljetter tog slut på en halv sekund, så det blir väl imorgon eller till veckan.
Igår bokade vi biljett HEM! Så det 6e, samma dag som halloween partajet flyger vi hem och stannar till den 10onde. Ska bli hur skönt som helst att komma hem, visa att man lever och få slippa käka köttbullar, korv och fil och flingor som vi lever på här nere.. i princip iallafall.
Jaojao, blir garanterat ett slapp helg då det blir jobb lördag och söndag. Ska försöka hinna med att se Dexter också eftersom det inte funnits tid till det förns nu....
Har inget mer info att dela med mig om förutom att den som säger att det är lätt att sova med Nelle har så mycket fel som en människa kan ha. Hon snarkar så högt att jag inatt hade ansiktet UNDER kudden.



Har förresten fixat en till lp till samlingen!

HUNTED BY GOBLINS NO GANDALF TO HELP

JA! Äntligen händer det lite action i livet! Impuls gick in på ett hotell en station från där vi bor och lämnade CV. Det slutade med att jag imorgon ska få provjobba som frukostvärdinna där. Inte helt fel, om jag nu får vara kvar. Så det blir spännande, blir många tidiga mornar iofs, men det är det antagligen värt, har ju fått ha sovmorgon varje dag i en månad nu så är dags för lite vardagsliv.

Förresten så var vi ju och såg Blind Guardian och det var ju bland det bästa ever. HUR king som helst!




Sanna ba fotade å fotade å fotade å fotade..

GIRLS NIGHT OUT!

Japp! Ikväll impuls drar vi ut och firar att Sanna har anlänt, det är ju fredag och allt. Vi har dessutom varit på ikea idag och inhandlat världens bästa grej, en helkroppsspegel!! Äntligen kan vi sluta med att stå på en stol i badrummet för att se mer än ansiktet. Våran nya är fet, dyr och kung.

Imorgon kommer challe och macce, och sen blir det BLIND GUARDIAN!!
Förresten har ju första snön kommit nu!! Ja, stockholm är efter.



ONE WAY OR ANOTHER

YO! Har just vaknat upp till världens asmycketsakerattgöra dag. Ska till att börja med ringa arbetsförmedlingen och berätta att jag faktiskt söker jobb fast jag inte har en jobbcoach, sen ringa banken och kolla om pengarna till hyran har kommit in, har dom kommit in måste jag in till banken och sätta över dom, har dom inte kommmit in blir det kaos. Efter det ska vi packa ihop det sista och dammsuga en till gång. Sen kommer pappa hit! Då ska vi ta alla väskor till nya lägenheten och kolla in den lite mer. Sen blir det utekäk. Och någon gång under dagen kommer Jenny att ringa med någon slags information, moaha!

Det var det, kanske inte låter som en helt fullspäckad dag, men eftersom det enda vi gör här är att vakna, lämna cv, se tre kronor. Eller vakna, se tre kronor. Så är det en rätt busy dag.

Jaaaaa, hur som helst. Nu har vi iallafall börjat packa ihop våra grejer, eftersom vi FLYTTAR till Stureby imorgon! Feels big!

Förresten har jag bytt nu. Det blir inte Selene på maskeraden, vad det blir är en hemlighet bevarad hos mig förns kvällen är kommen.



Nej jag ska inte vara timmy, men någon borde.

SATURDAY NIGHT

Nu börjar det hända grejer här. Nelle har fått jobb och har sin första arbetsdag idag, och jag får mer info på måndag om mitt jobbsökande. Ponte har också börjat söka jobb och verkar gå rätt bra.
Igår var vi på ikea, VÄRLDENS största ikea till och med, var dock väldigt svårt att tro på. Vi flyttar iallafall in i lägenheten på torsdag!! Så då blir det att börja köpa spegel, soffbord och sånna vuxna prylar som man aldrig tänkt lägga pengar på förut. Sanna the bass player kommer även på torsdag och till helgen får vi besök av challe och macke då vi drar och ser blind guardian! Som sagt, nu börjar det hända grejer.
Jag har även börjat fundera på att förverkliga min "dröm" (snarare idé) att gå en DJ kurs i framtiden, det vill säga när jag fått ett jobb och får lön.
Nu blir det att käka gomiddag och förhoppningsvis se the last exorcism, som verkar ha kommit i helt okej kvalla!

Förresten har jag ÄNTLIGEN hittat någon att va på maskeraden. Fast, känner jag mig rätt kommer jag hinna ändra mig 10 gånger innan dess, men det lutar mot Selene i underworld.


101010

YEY! Då var man 19, ett år kvar tills man får göra i princip vad som helst. Vi firade tolvslaget i zinkensdamm, och idag blev det älgköttbullar och tårta med Nelles föräldrar. Igår fick vi även veta att vi fått lägenheten! Så nu är vi kvar i minst ett halvår, och blir så kallade sturebysbor. Det enda som fattas nu är ett jobb, så man kan börja leva livet for real.
Har förresten fått världens kingligaste present av Ponte, black sabbaths paranoid på lp! Så nu blir det att dra ner vinylspelaren och börja skaffa fler.
Nä, nu blir det en ica sväng, och köpa ljus och snus. Rebecca har ju förresten kommit ner, så vi lever kollektiv här. Nu ska vi introducera henne för tre kronor.


POOR AND STUPID

Sådär då har man varit och kirrat en liten makeover för 2000 spänn. Resultatet får ni dock se nån annan dag. Idag vandrade vi runt på nacka forum, och i förrgår på kista centrum. Imorgon blir det dessutom titt på lägenhet!! Får se hur det urartar sig. På lördag kommer Ponte och Nelles föräldrar, Rebecca kommer imorrn, och ikväll blir det club paranoid för första gången!
Om ni ville veta så har vi förresten sett tre säsonger av tre kronor nu, och har just börjat på fyrans. Det vill säga att vi nu har spenderat ca 40 timmar åt tre kronor. Så går det..

NEJ, nu är det dags! BTW! NYTT SOUTH PARK IKVÄLL!


RUNNIN' WITH THE DEVIL

Okej! Inget nytt på jobbfronten så den delen skippar vi. Vi eggar tre kronor här hemma, är nu på 18onde avsnittet, vilket innebär att vi har spenderat i princip 18 timmar åt bästa svenska serien ever made.
Vi käkade på därmedpasta ikväll, vilket vi fan inte ångrar, bästa pastan so far för min del iaf. Vi fick även upptäcka att stockholmare är världens sämsta bilförare, tydligen är det helt tillåtet att parkera in andra bilar så att dom inte kommer ut? Polisen såg hela händelsen men brydde sig inte alls, så okej.. fri parkering överallt i guess.

Vi hade en helt oplanerad kväll ikväll med det verkade luta mot att stanna hemma, men sen insåg vi att det faktiskt är lördag. Så rocks eller vad det än blir, here we come, höhö!

Talk to u soon!

RSS 2.0