PAUL MCCARTNEY TILL SVERIGE

Jahapp. Kul att man RÅKADE få reda på det NU. Finns ju iofs fortfarande kvar biljetter men fyfan vad otajmat att han ska komma just nu när man har som minst pengar. Måste ju dessutom köpa black sabbath biljett innan det är helt slutsålt vilket det snart lär bli... Humhum, får se om man kan lösa detta alltså, skulle ju va så jävla mäktigt att se han alltså.

Jaja, på tal om nåt helt annat så blev jag, eller har väl varit väldigt länge, less på att typ ständigt få en vidrig utväxt. Så idag gjorde jag något åt saken, blev väl inte direkt det resultat jag ville ha, men så går det när man inte har kosing till frisör, haha. Så det får duga.

IT'S THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT

Jaaaaaaaa... Då var man återigen här. Sökandet efter nyårsoutfit. Alltid framme i god tid, haha. Men men, nu har jag iaf försökt att plocka ihop några favoriter, men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte köpa någon av dessa utan kommer att sitta där veckan innan och ha panik och bara impulsköpa nåt helt annat... såå, we'll see.


DOCTOR WHO THE MOVIE!

Yes, you heard me! Tydligen ska Harry Potter regissören David Yates göra en långfilm av serien doctor who, med andra ord världens bästa serie! SÅ JÄVLA KUNG! Håller alla mina tummar och tår för att den kommer äga, och att den skådisen som kommer spela doctor who gör det klockrent!

http://www.metro.se/noje/harry-potter-regissor-gor-ny-film/Hdzkko!ZKXwHA2O2RyoaDV5inxhbw/


TROLLJEGEREN

Såg just en jävligt nice film, måste bara tipsa om den! Sååå, är ni inte intresserade av troll nu så check this out ;P Haha! Sjukt nice!


BLACK SABBATH REUNION

Åhhhhh! Trodde aldrig jag skulle få skriva den där rubriken. Men alltså ja, fyfan vad glad jag är av den här nyheten, man har ju alltid hoppats men aldrig vågat tro att det skulle hända! Håhååå, så kuuuung!
Nu blir det bara att vänta in tour schemat och be till gudarna att dom kommer till Sverige, annars blire fan i mig att dra och se dom nån annanstans.

RUNAWAY TRAIN NEVER GOING BACK, WRONG WAY ON A ONE WAY TRACK

Då var man hemma i Sthlm igen.. Det blev en riktigt lyckad helg och jag har börjat inse att det är lite småfarligt att åka upp till norrland, fastän jag trivs riktigt bra här nere så börjar jag ändå känna en liten längtan dit upp..

Men men, gårkvällen var dock ett rent helvete, min mage har börjat krångla igen och jag antar att det är den här magkatarren som vägrar försvinna.. så låg väl och gned till typ tre inatt, nu känns det lite bättre men har käkat ett flertal novalucol så hoppas det ska hjälpa.

Jag och Björn beställde förresten hem lite patchar för nån vecka sen, eller han beställde maiden och misfits och jag helloween patchen, jävligt nice! Nu ska dom bara sys fast, vem som nu kan fixa det.. tydligen inte jag iaf, då nålen gick sönder på dirren..

HEY THERE PEOPLE, I'M BOBBY BROWN, THEY SAY I'M THE CUTEST BOY IN TOWN

Jajaaa, jag ska lägga ut bilder från festen för er/nån som bryr sig, dessutom har ju typ dom flesta kommit ut på fejjan så, vsg att kika där. Nu har jag iaf pallrat mig upp till skogen och försöker att känna luuuugnet. Imorrn kommer brorsorna och Delal och jag är övertygad om att det kommer bli en asbra helg. Fastän det suger att Björnen inte kunde komma med..

Jag gjorde förresten misstaget att se Böda camping på tv ikväll, och nu längtar jag till sommaren så jävla mycket, helt sjukt. Faaaast, lite skoterkörande kan vi väl hinna med innan den kommer, och lite jul och nyår..

Sitter iaf och kollar igenom lite bilder på mamma och pappas dator från i somras, och hittade bla den här biden. När vi var i köpenhamn en sväng, fyfan vad nice det var. Åh, måste sluta nu.... måste tänka vinter, vinter, vinter.


Btw, LYNYRD SKYNYRD till sweden rock! Kan lova att det är jävligt spikat för sommaren 2012.

RSS 2.0