YOU PULL ON YOUR FINGER, THEN ANOTHER FINGER, THEN YOUR CIGARETTE

Hallådäär! I helgen är som sagt brorsan och hälsar på, riktigt king! Igår var planen att vi skulle dra på krogen och hänga med några av hans lumparpolare, men icket. Vi drog in till stan och letade efter den jäkla klubb ace men efter att vi vimas runt en evighet så gav vi upp, drog på max, drog hem och så på karlsson på taket. Ganska soft kväll ändå..

Idag har vi varit och strosat på stan, och sen impuls hoppade vi på djurgårdsbåten, jävligt nice att åka båt i det här finvädre! Vi åkte förbi grönan och jag tappade typ hakan när jag såg tilt, åh vad jag kommer svimma i den där många gånger i sommar.


Imorgon drar brorsan hem, och sen blir det bara tre dagars jobbvecka, inte så pjåkigt!

THERE'S A HOLE IN THE GROUND, WHERE A KEY CAN BE FOUND

Och så kom lönen. Och ett antal timmar senare så är den i princip borta.. nämen. Drog på stan med Nelle idag och fick chansen att upptäcka nya topshop butiken. Och precis som Nelle varnat mig för så dog jag. Så jävla mycket snygga grejer det fanns. Så nu kan sommaren komma! :D


WOW, SAFT OCH BULLAR

Jaha. När jag för en gångs skull har nåt askul och vettigt att berätta för Nelle så tänker hon inte komma hem. Hur värt var det då..  hon drar alltså och grillar på KVÄLLEN istället för att få ta del av kinglig information om mig själv.. jävla stockholmare alltså som får med henne på sånt, hahah. Jaja, bäst för henne att hon inte redan blir less på grillning, då vi imorgon (om vädret är king) ska kirra en engångsgrill och hitta nån nice park att premiärgrilla i.

Imorgon är det ju faktiskt så lyxigt att jag bara jobbar fem timmar! 10-15, inte pjåkiga tider direkt och jag tackar för påsken och långhelg alltså. Det är efterlängtat.

På fredag kommer även brorsan ner, vilket ska bli askul! Försöker komma på nå spännande aktiviteter, och det går ju inte världsbäst alltså, men nåt ska man väl kunna hitta på :)

Påtal om min bror så kan jag ju faktiskt dela med mig av det här klippet som han fixat fram. Inte för att det finns någon som helst chans att ni kommer att tycka att det är lika roligt som oss, då vi för många år sen satt och spolade tillbaks till just den här scenen tusentals gånger och helt seriöst dog av skratt. Det ÄR och FÖRBLIR världens roligaste scen, eller snarare replik, eller snarare sättet han säger det på, jag menar såklart "WOW saft och bullar". Det går fan inte att se det utan att jag börjar gråta och får ont i magen. (spola fram till 2:06)


YOU'RE THE KEEPER OF THE SEVEN KEYS

Det här är fan i mig bland de bästa, OM inte den bästa låten jag vet.

"HEY LET'S GO CHEESE"

När en dag har varit lika dryg som denna är jag tacksam för south park.


"MORSAN, HAR DU ALDRIG HÖRT TALAS OM ATT CYKLA PSYKISKT?"

Jahaa... då var typ helgen slut då. Kan dock inte säga att jag sörjer speciellt mycket, ser typ fram emot den här veckan hur konstigt det än låter. I fredags på jobbet kom ju faktiskt chefen och erbjöd mig heltid, vilket jag verkligen inte tackade nej till. Så från och med onsdag kan jag kalla mig själv heltidsanställd, vilket inte känns så jävla fel kan jag lova.

Har börjat fundera på om det kanske är dags att försöka dra sig hemåt om några veckor också, skulle ju kanske vara röj att "fira" valborg där uppe istället för här.

Jajaja, ska försöka göra nåt vettigt av dom sista timmarna på helgen nu. Btw såg jag nyss Jack! Har läst boken, och kan säga att även filmen var jävligt bra!

PONKELONKEN


MACHINES MAKING MACHINES? HOW PERVERS

Jahapp! Då har man äntligen blivit så gott som en människa igen efter göteborgtrippen. Vi har till och med varit så pigga att vi städat lägenheten som aldrig förr. Nu har var sak sin plats, vilket är jävligt ovanligt här hemma kan jag lova.

I förrgår började vi även på ett nytt projekt! STAR WARS! Så nu blir det att försöka typ en film per kväll!

En annan viktig/hemsk/tråkig grej som har hänt är att vi i förrgår kom till avsnittet i doctor who då tennant lämnar serien. Måste erkänna att jag är lite skeptisk till nya doctorn, men jag har ju en tendens att gå från att hata till att fullständigt förälskas i nya doctors, hahaha. Kolla bara in honom..... vem vill inte bli inbjuden på en trip med han i tardisen?

BORN OF BLACK WIND, FIRE AND STEEL

Tjobre! Nu har jag mycket att berätta ska jag säga er, så mycket att jag troligen inte kommer att kunna berätta något alls.

Plötsligt vände turen för mig och Nelle och vi fick ryck och drog till göteborg i måndags för att se MANOWAR! Och det var fan i mig det bästa man gjort på länge. Så på måndagskvällen drog vi och röjde på rockbaren. Kan lova att det var ganska så röj då dom hade Manowar "tema" måndag och tisdag, och det kryllade av fans och spelades typ endast Manowar ur högtalarna.

Dagen efter var vi ganska så döda, och skippade till och med frukosten som vi payat för. Men när vi vid klockan 2 satt och käkade i köket, så hörde vi plöstligt en röst ekande i korridoren som jag kände igen som fan. Jag vände mig om och gissa vilka som stod bakom oss exakt lika chockade. LOVE OCH HENKE! Heeeelt sjukt, att vi skulle bo på samma vandrarhem utan att vi knappt visste om att alla ens skulle dra på Manowar.

Så det blev förferre med dom + Emil innan vi allihopa drog vidare på spelningen. Som var HUUUR bra som helst, det var fan det bästa jag sätt på aslänge och hoppas att man får chansen att se dom igen alltså.
Efter några timmars röj drog vi återigen på Rockbaren och röjde med alla andra galna fans.

Var ju så gott som tvungna att ta en bild på liseberg ingången


Det här är en bild från mcdonalds på en norrman och hans alldeles egna masterpiece, som vi dessutom bildade tält under inne på krogen. Och som DESSUTOM Nelle och såg när dom va på norway rock i somras, ganska liten värld..




Dagen efter när vi var så lagomt bakis och slitna besämde vi oss för att dra på Universeum. Och jag säger bara; Gissa djuret!!



RSS 2.0