I LOVE YOU QUENTIN TARANTINO

Åh, fyfan vad jag gör det. Ett geni är vad han är! Här är ett urval av alla hans underverk alltså.
För att inte tala om Pulp Fiction, Kill Bill, Death Proof, Inglorious Basterds m.m...

FIND WHERE YOU BELONG, START TO TAKE CONTROL, SHOW A LITTLE SOUL

Åh, sitter som vanligt och längtar tills vi flyttar in.. Det hjälper inte att jag kollar efter massa inredningsgrejer, fyfan vad jag är taggad.

THEN THEY WERE THROWN TO THE GROUND, WITH A TERRIBLE SOUND, JUST LIKE SOMEBODY BROKE A HEART

Ja, visst kan jag och Nelle ha jävligt mkt likheter. Men fan inte när det gäller ordning i garderoben.. jag har i typ, en månad gått med tanken att det inte är värt att städa garderoben förns vi flyttar.. Så, snaart blir det väl ordning.

"I THINK OF YOU AND LICK MY LIPS, YOU'VE GOT THE TASTE I CAN'T RESIST"

Alltså... idag spelade vi musik ute på jobbet, (jag jobbar alltså på dagis) och helt plötsligt kommer den här låten, som jag aldrig hört förut. Jag började lyssna på texten och DOG! Och nu har jag haft den på hjärnan hela dagen, hahaha, så jävla bra.


MOT OÄNDLIGHETEN OCH VIDARE

Jaaaa. Nu ska jag avslöja... födelsedagspresenten som står högst upp på min önskelista. Helt seriöst, så jävla många gånger jag har suktat efter honom.. när jag går in i en leksaksbutik så letar jag typ alltid reda på honom, kollar priset och suckar. Men åh, vad jag vill ha dig Woody.
Och då snackar vi alltså the real size, dvs typ 30 centimeters Woody. Hahaha, som att jag tror att någon kommer att ge mig honom, nää.. jag ska börja spara pengar, på riktigt.

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKIN'

Ja. Efter en runda på stan så hittade jag ett par riktigt kingliga dojjer. Tycker dock att dom är mkt snyggare i verkligenheten. Och 349 spänn var dom fan värd.

WHEN IT'S LIKE THIS I FEEL THE MUSIC SHOOTIN' THROUGH ME

Åh! Alltså nu känner jag att jag har börjat tänka på och tagga saker som ligger alldeles för långt bort.. typ, nyår. Men jag kan fan inte hjälpa det, känner på mig att det kommer bli så jävla bra, vi ska pimpa nya lägenheten till max och det lär bli så jävla röj. Samma sak med vår inflyttningsfest/födelsedags fest, och sen halloween! Vill bara spola fram tiden till dessa höjdpunkter alltså.

Men jag måste försöka lugna ner mig.. man kan fan inte sitta och kolla på nyåroutfits i september. Det är fel.

ANYTHIN' YOU WANT, ANYTHIN' YOU NEED, IF I HAD A LITTLE MONEY I WOULD FEEL OKAY

Jahapp. Då var det helg igen! Så jäävla skönt. Som jag längtat alltså. Inte för att jag har några planer överhuvudtaget, enda planen är väl att försöka bli helt frisk, vilket iofs verkar vara helt omöjligt..

Men men, man kan ju ha en soft fredag ändå. Jag menar när Star Trek går på tv, jag har gjort mig själv en grogg och sitter och kollar på skor.. har fastnat i mitt skoletande, men har fan aldrig hittat några. Varken på stan eller på internet.. förns nu. Och när man väl hittar dom så finns dom endast i storlek 39. Tack som fan.
Har dessutom en plan med mitt hår. Meeen.. money is the key to everything så. Jag antar att det får vänta ett tag.

I'M GONNA GET DRESSED FOR SUCCESS, SHAPING ME UP FOR THE BIG TIME, BABY

Tjoobre! Då var ännu en helg förbrukad. Har bland annat hängt med brorsan och Delal, och sen har även Björn varit uppe. Så i torsdag drog vi på gröna lund, första gången i sommar och på flera år! Och fyfan vad roligt det var, särskilt på slutet då Vicke hade hand om flygande mattan och det var bara jag och Björn som åkte, helvete vad han matade, haha!

I fredags drog vi och röjde hemma hos Alex, och ja.. det enda jag kommer ihåg var väl att det var den värsta kvällen på väldigt länge, och att man önskar att man fick sätta ett HS på vissa personer.

Men igår var det faktiskt riktigt kul. Vi drog först med brorsan och Delal och kollade in den nya Oleary's restaurangen i Norrmalm som är på typ 2000 kvm, och det var fan huuuuuur stort som helst! Dom hade ju allt bla, bowling, biljard, golfsimulator och basket. Sen fanns det ju även sittplatser för mer än 400 pers. Såå ganska fett.

På kvällen drog jag, Björn, Acke och Vicke och lirade discobowling, och drog sen vidare till Alex och härjade ett tag :)

RSS 2.0