ONE NIGHT IN THE CITY

Woho! Kom typ just innanför dörrn. Nu har vi varit å käkat troligen väldens godaste kinamat, är mätt som en tjur. Vi fick även lite sightseeing (ja, jag googlade det där ordet) av Jenny. Så nu har vi kollat in stureplan också, coola som vi är. Vi tog lite fräna bilder påvägen hem, trodde vi iallafall. Dom sög.
Har även fått höra lite positiva news om en annan lägenhet, eftersom att det finns ett liv efter 21 oktober också, men vi får se, här tar vi inte ut något i förskott. Imorgon blir det Harry b james igen där det vankas bandit fest, kan bli röj.
Jajjaja, det var allt för idag.



15 OKTOBER

Förresten blir det den här på premiären:


THEY HAD COME TO CLAIM THE EMERALD

Hellu! Ikväll har vi invigt badhuset! Vilket lätt var bland det bästa vi gjort so far, vi fick till och med gratis inträde när vi bad om "ett bad" i kassan.. han verkade förså att vi var amatörer från norrland.
Så för att göra den här dagen fulländad ska vi se 9 avsnitt av Tre Kronor och käka ostbricka, vilken underbar kväll.
Förresten kan jag härmed meddela att jag aldrig kommer hem. Eller okej.. ibland, men just ser jag Umeå som världens sämsta ställe i Sverige och vill aldrig mer komma tillbaka, därför ska jag göra allt i min makt för att kunna stanna kvar i denna underbara och assköna stad. Jag har helt ärligt inte stört mig på någonting alls, iallafall inget stort, idag hörde vi i och för sig en tjej säga "Jävlar vad han kommer lacka på mig". Då brann jag faktiskt av lite, "lacka" måste vara världens fulaste och mest ologiska ord att använda istället för typ "arg". Jag säger som Nelle, "lacka" är något man gör på bilen.
Hur som helst, inget nytt på jobbfronten, vi söker som gamar. Vi har dock insett att det är en ganska bra period just nu, då många butiker vill ha hjälp till julruschen. Vi får se vad som händer, nu väntar ostbrickan.


Och visst ägde senaste Dexter, men den här tröjan var väl ganska så overkill.

"FÖR KROPP OCH SJÄL"

Nyss hemkomna från första biobesöket. Såg Svergies oscarsbidrag, den omtalde I rymden finns inga känslor, har inte så mycket att säga om den.. var väl som väntad typ. MEN det absolut bästa hände på vägen hem. Igårkväll satt vi och letade badhus som tokar, men fann inget som verkade speciellt king, men ikväll när vi skulle dra hem med tunnelbanan så gick vi förbi en simhall som såg HUR bra ut som helst, kollade upp prislistan nu också, den lyder:

Student, pensionär, värnpliktig och arbetslös: 50 kr.
Barn & ungdom 4-19 år: 20 kr.
Bad & gym: 150 kr.

Kan man önska sig något bättre? Så nu spikar vi att dra dit lite då och då för bad och gym kvällar som denna.



Imorgon är det CV dags igen, hoppas på positiva besked.
Förresten har jag ju en fungerande kaffepressare och jag är frisk. Lite iallafall.

VI HAR ÖVERLEVT FÖRSTA VECKAN

Oyes, det stämmer, nu har vi avklarat en vecka i storstan, och många fler ska det bli. Tanken var att vi skulle fira detta med karaokebattle på pub anchor ikväll.. Men då vi har otroligt viktiga bortförklaringar så som att jag håller på att bli dödssjuk, och att vi ska ut med CV:n hela dagen imorgon, så blir det förhoppningsvis inte av. Så istället för det blir det att fira med dammsugning och fixa skrivarn, YEY! Justja, vi såg ju filmen Adam och Eva igår, och märkte att dom troligen spelade in en scen på VÅRAT 7 eleven, vilket vi måste utforska idag.

Annars har jag inte så mycket mer att meddela, jag håller som sagt på att bli dödssjuk, kanske kan det ha att göra med att jag inte har druckit kaffe på i princip hela vår vistelse här, då kaffebryggaren var puttsväck när vi kom hit. Måste hitta en lösning snarast innan det blir värre..



Var dock tvungen att prova på pressbyråns kaffe, men det kan jag lova att jag aldrig gör igen.

Nu: Väcka Nelle.

CHER

Alltså måste bara säga hur SJUKT cool Cher var på MTV awards. Klådde lady gaga, ganska hårt.



"GINGER KIDS ARE BORN WITH A DISEASE, WHICH CAUSES VERY LIGHT SKIN, RED HAIR AND FRECKLES" - cartman

Nu är vi hemkomna från ännu en dag på stan. Vi drog på arbetsförmedlinge, som ligger typ fem sek från lägenheten (typ som allt annat) och sen drog vi och handlade nödvändigheter som bläckpatron och leverpastej. Drog även en snabbis på buttericks där rocky outfiten fanns som jag planerat ha på maskeraden, kanske spikar den ändå. Fick även chansen att prova en rödhårig peruk vilket var riktigt nice, och nu när man råkade få en stor jävla lön så är det bestämt att det blir frissan för hela slanten (okej, mamma inte hela).



Ikväll blir det ROCKS för första gången, spännade, spännande.

IT'S TIME FOR A CHANGE

Hej andra inlägget. Nu har vi sett kanske världens sämsta men ändå bästa film, sanning eller konsekvens. Vilken underhållning alltså. Förutom filmtittande och popcornätande så har vi planerat att det blir frisören på dirren när vi får pengar, och det ska bli minst sagt brutala förändringar.





Förhoppningsvis kanske frisören är lite bättre än mina hemmagjorda exprement, då jag försökt skaffa en liknande färg som dessa bilder två gånger senaste månaden utan ens i närheten av resultat.



FRÅN NORR TILL SÖDER (alltså söder)

Jasåja, då var det även dags för mig att kirra en blogg, vilken grej. Tänker faktiskt skita i att presentera mig och sånt som kanske skulle vara intressant för någon enstaka person där ute i världen. Men läget är alltså så att jag nu och minst en månad framöver befinner mig i Stockholm, vilket är en big deal när man kommer från Umeå. Jag å Nelle är iaf här för att vrålsöka jobb hela dagarna (i princip) och känna på stockholmslivet, vilket vi har hunnit med ganska så väl på endast 4 dagar. Igår var vi ute för första gången sen vi anlände, och vårt mål med kvällen var att hitta vänner, vilket var tusen gånger lättare än väntat, och vi kom hem med nya nummer i kontaktlistan och ett lovat karaokebattle på pub anchor som väntar på söndag.. kul grej. 

Här är lite bilder på lägenheten vi har här på söder:




Det var det. Nu blir det att fortsätta slappa framför datorerna, nördar som vi är. Den enda planen vi har idag är att se debatt klockan tio med paow och jackie ferm, och käka popcorn.



Btw Nelle: Du ska allt få något för bloggfixandet.. det återstår att se vad......

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2006859/hoochiekoochielady?claim=m2sp2fhwgjt">Följ min blogg med bloglovin</a>

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0