"THE DAY THAT I EVER BECOME HIP, PLEASE SHOOT ME AND PUT ME OUTTA MY MISERY" - Meat Loaf

Alltså jag måste ägna ett inlägg enbart för att säga att den här snubben är så jävla bra.


"NAUGHTY, NAUGHTY, NAUGHTY! YOU FILTHY OLD SOOMKA!"

Jahaaa, då har man fått den EFTERLÄNGTADE lönespecifikationen. Den blev inte så älskad när jag fick veta att jag får så kallad innestående lön, vilket inte betyder att man får lön inomhus, utan att jag får lönen en månad efter. Så idag fick jag alltså oktobers lön, då jag jobbade fyra gånger. 17 timmar vilket inte resulterade i så stora pengar.. vilket troligen kommer att resultera i jäkligt billiga julklappar. Nää, det har typ varit världens värsta dag idag, och typ allt på grund av den här VÄRDELÖSA macen. Nästan att jag längtar efter min också värdelösa dator. Det enda positiva idag var dock att jag kan åka hem den 19onde, vilket blir nice. Då får man sitta och vänta på julafton med brorsan ändå.
Nu ska jag dra iväg till affärn och möta upp Nellebosa och storhandla, dock inte för så mycket som jag hoppats på..

Förresten ska jag härma mina bandmates och lägga ut en bild på vart vi drar iväg i februari. Fastän det inte är spec bra band så är det ju på en BÅT! Bara det är ju värt pengarna.


CREME FRAICHEEE

Tja. Då var man igång med jobbet igen. Fick ett sista minuten samtal igår om att jobba idag också, så det var bra, lite extra klirr i kassan.

Kan meddela att min dator laddare har valt att lägga av för evigt, och nu står jag i valet och kvalet mellan att köpa en ny laddare för 400 kr, för att kunna använda en dator som fortfarande kommer vara helt sämst, och som troligen kommer att slängas i januari. Eller att vara utan egen dator och låna Nelles när hon typ duschar eller liknande. Har nämligen märkt att jag inte är av ett jätte stort behov av en dator för tillfället, och jag skulle känna mig alldeles mot min äckeldator att spendera 400 kr på den. MEN, då har jag ett STORT problem. Den är verkligen HELT död, går inte att starta upp den i en sekund ens, och hur ska jag då kunna föra över alla mina bilder på ett usb... och det känns ju sjuuuukt onödigt att betala 400 spänn för att föra över bilder till ett usb som tar max 5 min. Jaaa, herregud. Hade man varit en rik människa hade inte detta varit ett problem, men för tillfället så är det det. 400 kr är ju en bit på vägen till att köpa min nya dröm dator som jag förhoppningsvis kommer att ha råd med i Januari - februari.
Fast om jag nu ska klara mig utan min dator tills i januari, så betyder det att jag varken kommer kunna se south park, eller paradise hotel, (ja jag ser på det) eftersom att Nelles dator laggar sönder.

JAJA, svårt val som är värt att tänka på ett tag. Nu blir det jobb imorgon och på fredag, och på fredag drar jag och möter upp Nelle på kista för att kolla in nyårs outfits!! WOHO!
Imorgon är det LÖNING, som det så stort och fint står på våran kalender, frågan är bara om jag får någon lön överhuvudtaget, lönespecifikationen har då inte droppat in i brevinkastet..

Ajaa, talk to you soon! JULAFTON OM EN MÅNAD PRICK!






I GOT A TARGET ON MY BACK FOR A CUPID DRESSED IN BLACK

Jahapp. Då har man haft en ledig dag, och nu har man checkat av alla värda program för den här veckan. Dexter, the walking dead, south park och så mycket bättre.
Imörrn blir det jobb igen, och det är ju söndag så får ju faktiskt sovmorgon till 6, SCAR! (skål, score)
Jaajajaa, har inte så mycket värt att skriva, har fixat biljett till avantasia iofs. Hoppas på att kunna boka biljett hem till jul imorgon också, kan förhoppningsvis komma hem runt den 23e, och sen dra hit ner nån dag innan nyår!! Nyår kommer för övrigt bli hur bra som helst, I feel it. Andrea kommer ju faktiskt och röjer med oss!




WE SPEED ACROSS EMOTIONS AND THEN WE LOSE OUR HOLD, WE MOVE ON WINGS OF PASSION THAT WE CAN'T CONTROL


Jag vet inte, men det är låten för idag iallafall. Låten för en jävligt jobbig dag. Det finns inget jag hatar så mycket som det här.
*emo*


LIKE A BAT OUT OF HELL I'LL BE GONE GONE GONE

Hello sunday! Äntligen är jag och Nelle lediga samtidigt och ikväll ska det firas med utgång första gången på sjuukt länge. Det är gammgo anchor som gäller.
På onsdag börjar vi jobba igen, och nu verkar det som att jag också ska få jobba ganska mycket framöver, cashcashcash.

Måste även få fråga om någon kan förklara vad som händer med south park. Nog för att The Coon äger men det har blivit jävligt uttjatat, och jag orkar inte ens se det senaste avsnittet. Har dom dålig fantasi eller vad händer? Kom med något nytt.



cuuum oooooooon southpark


POOLPARTY

Hahaha, sitter och kollar igenom bilder från i somras, kan inte motstå att lägga ut lite bilder från mitt, nelles och sannas "fejkröjpoolparty".




Kan lova er att det inte var sååå röj som det ser ut, då det spöregnade och eftersom vi hade på självutlösare så var det ganska lätt att kameran skulle paja, men har för mig att vi byggde nåt skydd, haha men fan vad kul det var.



HOME IS WHERE THE MONEY IS

Jaaahaja, då är maskeraden avklarad. Det var lätt den bästa kvällen på hur länge som helst, typ allt ägde och flöt på som det skulle.
Jag hade hoppats på att få stanna hemma tills på söndag för att få träffa lite fler familjemedlemmar än mor och far, men ja, vad gör man inte när jobbet kallar? Så imorgonbitti bär det av igen, tillbaka till vardagen och till vårt lilla kollektiv, haha! Förhoppningsvis blir det partaj i helgen iallafall, så det blir lite kul ändå nu när jag inte kunde stanna hemma och träffa brorsorna.
Har inte så mycket mer värt att skriva, förutom att tshirt store ringde och frågade ifall jag fortfarande är intresserad av att jobba där, så får se hur det urartar sig. Var såklart tvungen att säga att det inte alls är något problem att jobba jul... men som jag och Andrea snackade om så måste man ju offra någon jul i livet. Och ja, nu överdriver jag hur hårt som helst, men försöker bara se det här så positivt som möjligt. Pengar är ju i princip allt, särskilt i den här åldern känns det som.

Menmen, nu ska jag snart få se det jag väntat på hela dagen, världens bästa program, debatt!
Vi hörs i sthlm!


Tänkte om ni ville se hur en nykläckt kyckling ser ut.

NÄR JAG HÄMTAT UT MIN FETA LÖN, STÄLLER JAG MIG SIST I FLIPPERKÖN

Okej. Har upptäckt något sjukt mystiskt med stureby, eller ja, inte hela stureby, men i området där vi bor. Det här mystiska som händer har hänt idag och några gånger tidigare då jag gått hem från tunnelbanan. När man kommer från tunnelbanan så går jag alltid på vänstersida på gångbanan, vilket ofta många andra också gör, till en början iallfall. Det är en bit att gå, tar cirka 10 min, men det enda man behöver göra för att komma hem till oss är att följa gångvägen. När man sen går där på vänster sida så har det ett antal gånger hänt att de personer som går på samma sida som mig väljer att korsa bilvägen för att istället gå på höger sida. Det är inte alls konstigt då man tror att dom bor på andra sidan och att det ska vara närmare hem genom att byta sida av vägen. När man går på höger sida så måste man dock gå över en kulle, eller vad man ska kalla det, det är en helt vanlig gångväg men man går upp för på en ganska hög kulle och sedan ner igen på "normal" nivå. När folk väljer att gå där tänkte jag till en början att dom som går där självklart kommer hem fortare genom att gå upp för den där kullen och sen ner igen. Men nej, när dom personerna, eller de flesta iallafall, har gått ner för kullen och kommit ner på "normal" nivå igen, så korsar VISSA bilvägen igen, och kommer alltså TILLBAKA på den sida som de började på, dvs vänster sida, dvs den sida som jag alltid går på. För att sedan fortsätta in på en stig in i skogen till VÄNSTER om den gångbana som jag går på. De andra som inte korsar bilvägen en gång till, går efter kullen rakt fram, på höger gångväg och fortsätter, antingen svänger de in på gatan som vi bor på, eller så fortsätter de ännu längre fram.
NU undrar jag. VARFÖR väljer man att gå upp för en kulle, gå ner för en kulle, när man inte tjänar något på det? Det går definitivt inte fortare att välja den vägen. Så, kan det vara så att man samlar poäng i någon tävling att gå där? Kanske är det jättefint utstikt, vilket jag starkt tvivlar på då det endast är hus och skog runt omkring, och då även 13åriga tjejer väljer att gå den vägen. Eller vill man bara ha lite extra motion? Låter inte så övertygande det heller.
Hur som helst så fattar jag ingenting och det gör mig arg. Jag ska utforska det här, när jag nästa gång kommer hem från tunnelbanan ska jag göra allt jag kan för att förstå varför man väljer att korsa bilvägen en eller två gånger, för att gå upp för en dryg kulle, gå ner för en dryg kulle, och sen inte ens ha närmare hem eller vart man ska för det.

Det är sånna här saker man stör sig på när man inte jobbar dagligen, för jag slår vad om att Nelle aldrig har lagt märke till detta.

I WANT TO PLAY A GAME

Såååja, då har man sätt Saw IIV! Taggade som galningar gick vi dit, och HUR nöjda som helst därifrån, iallafall jag. Den som säger att saw filmerna är uttjatade och kassa är sämst. Den var minst lika bra som dom tidigare, med en klassisk twist på slutet. De enda nackdelarna var att man knappt märkte av att det var 3D då dom typ inte gjort några coola effekter alls. Kunde lika gärna sett den utan. Det andra som sög var att man bara fick se min älskade Tobin Bell i ca 3 sekuder, men självfallet lika snygg som vanligt under dom tre sekunderna.


Ikväll blir det iaf dexter gånger två!


Sanna hade tråkigt?


RSS 2.0