GO EAT YOUR HEART OUT, YOU'VE BEEN A BAD, BAD GIRL

Hey you och välkommen till min modeblogg. Nämen, har ju som tidigare nämnt blivit besatt av att kolla in sommargrejer, och nu har jag kommit en bit på vägen, har nämligen hittat riktigt kingliga briller.


"NI SKA BRYGGA KAFFE, INTE BYGGA EN RAKET"

Hey you! Igår tog vi oss i kragen och drog på harry b james för att röja lite. Det var riktigt king, och då det var lönehelg så var vi inte direkt ensamma. Men tur att vi kommer från ume och tydligen fick gå före i kön för det, haha, skabbigt. Men det var riktigt king, och vid stängning hängde vi på en snubbe som brukade hänga i Vännäs, på efterfest. Och ÄNTLIGEN! Där fick vi träffa en äkta, true, 100%ig stockholmare. När klockan var runt 05.00 och vi var som tröttast så entrade han rummet, och vi dog. Vi låg bokstavligen ner i kökssoffan och höll på att gå under. Allt han sa var perfekt, allt var så jävla klockrent och han var den absolut vidrigaste och mest fantastiska personen jag någonsin mött. Vi skrev faktiskt upp några citat, bla "Du är en finsk liten flicka, du ska rulla tummarna för mig" och DESIRE HD! Stor skärm som fan! Jag gillar det som fan!" Låter ju inte lika kul nu, men ja, han var som sagt så jävla king, men samtidigt så grotesk.

Vårat mål var att ta asmånga bilder... vilket resulterade i typ två.

"NI FÅR URSÄKTA MITT RESESÄLLSKAP, HAN ÄR EN SMULA HOMOSEXUELL"

Tja! Long time no see, eller vad man kan säga. Har ju haft rätt fullt upp efter close-up båten faktiskt. Blev kort sagt jävligt less på att bara gå hemma och dega så jag lyssnade på min mors visa ord "söker du jobb på dagis, kommer du få jobb dagen efter". Så jag gick till dagiset närmast oss, sökte jobb, och fick jobba dagen efter, och har jobbat varje dag sen dess. Så nu spenderar jag mina dagar på att leka, pyssla, läsa böcker, hantera konflikter och avbryta slagsmål.

Annars har inte så mycket annat hänt, förutom att brorsan kom förbi sthlm i onsdags, så vi hann catcha upp litegrann!

Här är ett av de fyra mästerverk som jag fick av några barn i fredags! Tror ni man trivs eller?

BEAT ON THE BRAT WITH A BASEBALL BAT

Sååja, då var vi hemma från världens bästa trip alltså. Vi drog som sagt på Close-up båten i torsdags kväll, röjde hela natten och kom tillbaks till sthlm kvällen efter. När vi kom i land drog vi på bamboo city, och taggade inför efterfesten på rocks, (där det tyvärr inte finns några bilder ifrån)

Men båten var riktigt king alltså. Ett par huvudpunkter var:
- Hytten! Vi hade världens bästa läge, nära till exakt allt.
- Tax free!
- PLAYSTATION RUMMET! Där jag och Nelle spenderade tiden under spelningarna.
- Snubben som knackade på vår hytt och var helt ledsen för att han inte hittade sin hytt,
- Snubben som ville fria till Nelle men vi kom och förstörde hans moment.
- Och den såklart absoluta höjdpunkten.... Frukosten! Som öppnade klockan 05.00, kan lova att det var det bästa fyllekäket vi någonsin käkat.

Antagligen hände det massa mer kingliga grejer, vi träffade ju bla massa fler sköna typer! Så nu är vårat mål att levla upp, och dra på fler och ännu bättre kryssningar. BANDIT NÄSTA!


CLOSE-UP KRYSSNING

Håååhåå, en timme to go! Sen drar vi oss mot båten! När vi kommer i land imorgon blir det bamboo city och sen efterfest på ROCKS! Blir troligen riktigt jävla king!
Såååå, hörs när vi kommit land!

SOM PÅ FILM

Hahaha, måste bara berätta vad som hände idag. Det var världens minsta grej egentligen men som bara händer på film.

Jag stod i kön på Wayne's, och han i kassan vänder sig till snubben bakom mig och tar hans beställning. Då säger killen bakom mig i kön att jag står före och att det är min tur först. Kassören ber om ursäkt och tar min beställning, direkt efter vänder han sig till killen bakom mig igen, för att ta våra beställningar samtidigt... hahaha, då kommer kilen bakom mig med den halvklassiska repliken "eeh.. alltså.. vi är inte..ihop", hahahaa, jag dör inombords och kassören ber än en gång om ursäkt. Och den där snubben i kön säger pinsamt "här blev det snurrigt..."

Ja, det var det roligaste som hänt mig idag iaf, typ.. höhö.

Btw, här är min ascoola tröja. OBS världens bästa webcam.

"THE NEW, NEW,NEW,NEW,NEW,NEW YORK"

Ååh, nu är jag less på det här vädret. Less på snö, regn, storm och allt annat väder än sol. För några dagar sedan verkade det ju faktiskt som att våren var på g här nere, men icket, på nyheterna kallde dom det för en "falsk vår" och dagen efter kom snön igen.

Håller ju på att gå under av tanken på alla kingliga grejer vi ska hitta på i sommar, främst WACKEN såklart, men vi ska ju dessutom tillbringa vår första sommar i stockholm! Vilket knappast kommer bli en besvikelse.

Nä, en sak i taget. Är ju faktiskt mindre än en vecka kvar tills Sanna kommer ner och vi drar på kryssning, om man nu får kalla det för det fast det bara är ett dygn. Hur som helst kommer det bli riktigt king.

RSS 2.0