"THERE ARE SOME PEOPLE WHO HAVE CHARM AND SOME PEOPLE WHO DON'T"

Tjoho! Nu har mor och far också dragit sig hemåt. Under deras lilla vistelse har jag både hunnit med att träffa min faster och käkat världens godaste pasta. Dessutom var vi på BÖFEN och åt världens godaste köttbit, haha.. matbloggen här. Senare efter böfen drog vi och såg den där musikalen. I början när vi satte oss i lokalen (på oscars) och dom stängde dörrarna så kände jag mig som en nazist i Inglorious bastards och att jag när som helst skulle bli uppbränd. Men när musikalen började...jag blev typ HELT stum. Jag är inte direkt ett fan av musikaler, men den här alltså.. jag låg bokstavligen ner i stolen, och höll händerna för ansiktet för att jag höll på att skratta ihjäl mig HELA tiden! Och endast pga Henrik Dorsin. Helt sjukt, så jävla rolig en person kan vara.

Menmen, idag var det dags för jobb igen, och till och med det blev ganska underhållande. Vi har nämligen ett schizo som gäst. Eller troligen är han ju inte det, men han kan inte vara långt ifrån. Det började med att han kom och viskade i mitt öra att han tyckte att hotellet var dyrt och totalt oromantiskt. Fem sekunder senare säger han till receptionisten att han älskar servicen och hela stället. Nån halvtimme senare vill han byta rum och säger "ÄR DET BARA FÖR ATT JAG KOMMER FRÅN UME SOM JAG FÅR DET SÄMSTA RUMMET?" Han får ett nytt rum, och blir då helt lyrisk och är världens gladaste person. När jag ska plocka bort hans disk är han förbannad och säger "GURKAN VAR IALLAFALL GOD!" Ja, ni fattar, ganska underhållande umebo.

Ikväll blir det typ doctor who hela kvällen, och imorgon är till back to work och back to the schizoman.

"HU E INGEN GASELL, INGEN FOTOMODELL, HU SIR UT SOM EN TRATTKANTARELL"

Också var dom bara två. Nu har Andrea dragit sig hemåt efter typ en veckas besök hos oss i fjollträsk. Och imorgon kommer istället mamma o, pappa och hälsar på! Det blir riktigt nice, blir att dra och käka hotellfrukost på deras hotell imorrnbitti, jensens böfhus på fredag, och lite senare på fredagskvällen ska vi se den där musikalen. Blir nog en riktigt nice "för helg" då jag jobbar lördag och söndag.

Förra helgen var förresten asröj! Det blev Harry B James båda dagarna, och jag vet faktiskt inte vilken dag som ägde mest, men måste väl nästan säga fredag då lördag blev en ganska kort krogvistelse för min del, haha!

Wellwell, nu taggar vi CLOSE-UP BÅTEN!! Två veckor to go! Hoppas att vi får träffa många kungliga personer!

På bilden ser ni vårt trapphus, det vill säga utsikten till globen, jävligt mäktigt.

HE WHO FOUND A WAY TO LEAVE TO SOMEWHERE FAR FROM NOW

Hey there! Igår kom Andrea hit för att röja med oss, vi drog på anchor, som var totalt sämst. Garderoben var full och dom tog bara kontater i baren, inte så värt. Så vi drog till harry b james och röjde istället, fastän gareroben var full även där. Men men, igår var det som Nelle sa bara förfesten, och ikväll blir det all in. Vi drar på harrys återigen och förhoppningsvis äger det ännu mer ikväll.

Förresten har ju min kära roomie fått in mig på Doctor who spåret nu, och jag är typ så fast man kan bli, och jag måste erkänna att jag föredrar Tennant före gammdoctorn. Men vem vet, det kommer ju fler doktorer.. håhå!

Men ÖJ! Kolla in vad Nelle hämtade ut för några dagar sen:

"ARRESTING ME FOR WHAT?"

Halluuu! Måste bara få sprida lite glädje genom att berätta lite roliga/skabbiga grejer som har hänt idag.
Har ju blivit tvungen att börja på ett företag som heter Eductus, vilket är typ arbetsförmedlingen fast bättre. Där jag nu ska spendera tre dagar i veckan och förhoppningsvis få ut något utav det.. typ ett jobb. Hur som helst, idag var jag där och lyssnade på en snubbe som beskrev hur man ska skriva ett personligt brev, asintressant.. ganska faktiskt, då det fanns ganska många osmarta personer där som underhöll en.

1. En tjej som hela tiden upprepade vad "lärarn" sa. Ex: Lärarn berättar att det är väldigt smart att följa upp, dvs ringa tillbaks till företagen man har sökt jobb på och påminna dem att man finns. Då räcker tjejen upp handen för att säga "Jag brukar ringa tillbaks till företagen jag har sökt jobb på och berätta att jag fortfarande är intresserad". Nähäääää... så höll hon på typ exakt hela timmen, upprepade varenda mening han sa.

2. En snubbe räcker upp handen och säger "Om jag vill söka jobb på ett företag men inte har några erfarenheter alls, ska jag skriva då att jag är intresserad av jobbet för att tjäna pengar?" Lärarn blev knäpp tyst, och sa tillslut, nej.

3. Vi skulle få feedback på våra personliga brev och en kille kommer fram till lärarn och visar upp sitt personliga brev. Det är ett A4a med TRE rader allra längst upp på papperet, ingen bild, ingenting. Tre rader, sen tomt. Han frågar lärarn "Är det här för lite?" Lärarn blir knäpp tyst och säger efter ett tag "Ja, verkligen".

Sen fanns det några andra människor som verkade lite lost, men inte överdrivet dumma i huvet. Men som sagt, dom underhöll mig och ibland är jag glad att stockholmare är som dom är.


"FOOLED YA, AGAIN"

Tjobre! Idag har jag spenderat dagen på att se typ 10 Mr bean avsnitt. Försökt intala mig själv att posten visst kommer på lördagar och att wacken biljetterna ska komma idag. Pillat bort nagellack under tandköttet, vilket tog typ halva dagen. Sett föräldrafritt och skrattat över att en unge är ett exemplar av Kevin i The office. Plus att jag spelat Meat Loaf på vår assnygga vinylspelare.
Det var mig dag, ganska kul. Juste, gick på ica också, 100 meter bort.

YOU REALLY GOT ME NOW, GOT ME SO I CAN'T SLEEP AT NIGHT

Åh, nu har man kommit till den absolut jobbigaste perioden på året.. den långa väntan på sommaren. Har redan blivit besatt av att leta efter sommarkläder och kolla på bilder från förra sommaren då livet ägde. Jag litar på stockholmarna som säger att dom brukar ta på sig vårkläderna senast i mars, stämmer det så är det ju inte helt fel att bo här ändå.

Sorry för kvallan på bilderna, men har man inte världens bästa kamera så har man inte..

"LET'S TURN ON THE JUICE, AND SEE WHAT SHAKES LOOSE"

Hellu! Blev just påmind om den underbara filmen "beetlejuice" så var tvungen att ladda ner den på dirren och se den än en gång. Hade glömt hur king den är, Tim Burton är fan en klass för sig.

Annars händer det inte så mycket, har sett klart the office och är nu ännu mer rastlös än tidigare. Men imorgon ska jag försöka göra något åt saken. Jag har valt Globen shopping som mitt nästa ställe att söka jobb på, så ska åka dit och få alla butikschefer på fall...

Snart kommer mor och far och hälsar på också! Det blir riktigt kul, har dessutom blivit bjuden på musikal då! Not bad, not bad at all. Sugar, tror jag den hette och både Henrik Dorsin och Susanne Reuter är med, coolt!

Nelle hittade förresten en cool sida igår, som har typ tshirts, hoods, koppar, pennor osvosv tryckta med exakt vad som helst, riktigt king. http://www.cafepress.com

NEDRÄKNING: 207 DAGAR

No kidding.

"THAT'S WHAT SHE SAID"

Japp, jag är helt fast, jag är fullständigt besatt av the office. Dessutom lite kär i en av karaktärerna. Det är jobbigt, en jobbig serie, men jag hoppas att den aldrig tar slut. Nu ska jag fortsätta med säsong 3.

"NISSE VILL HA NEGERKYSSAR"

TJOBRE! Jag kan härmed berätta att jag troligen är den lyckligaste personen på länge. Fick nämligen ett underbart sms sådär på morgonkvisten imorse, där det stod att min paket fanns att hämta på posten. Vilket då innebar min älskade, älskade dator. Nu är jag helt lyrisk och vet knappt vad jag ska ta mig till. Har gett ett par onda blickar till min andra dator som är totalt värdelös gentemot min nuvarande älskling. Ja, jag är totalt nykär.

Men men, nyår! Det var ett riktigt jäkla bra nyår här i fjollträsk. Andrea och Sanna anlände och sen blev det totalröj. Vi började här hemma i stureby och drog oss senare vidare till ett par andra ställen, bland annat en FET lägenhet som var heeeeelt magisk. Men där blev vi utkastade när ägarens kompis kom fram till Nelle och sa att det var förbjudet att dricka youghurt i den där lägenheten på nyårsafton. Så efter att ha varit nära på att dö av skratt så drog vi oss hemåt igen.
Nu har man typ börjat återhämta sig iaf, och det är dags att infinna sig i vardagen. Vilket för min del blir att börja se The office, den amerikanska versionen, och förhoppningsvis få jobba trippelt så mycket som förra året.


RSS 2.0