I WANT YOU TO WANT ME, I NEED YOU TO NEED ME

Jahapp, tackar för finvädre idag igen! Idag har vi fortsatt att lada ved och sen hängt vid poolen resten av dagen. Fan vad jag älskar sommaren! Och semester!

I WANNA HEAR YOU SAY, YOU GIVE ME SOMETHING TO DIE FOR

Hallåhallå igen! Nu är har jag alltså landat på landet och midsommar helgen är över. Det har varit riktigt, riktigt king. Jag och Björn började midsommar dagen här i västerbäck med min familj och lite fler, byggde midsommarstång, åt mat och hade det trevligt. Och på kvällen drog vi vidare mot Vännäs där dom riktiga festligheterna började. Träffade massa gammgo kompisar och röjde med dom, och sen vaknade vi upp på en soffa i vännäsby. Det var iallafall väldigt lyckat, fastän man idag tycker att man kunde ha gjort lite saker annorlunda, hahah!

Aja, i söndags drog vi till stan till Björns föräldrar och softade till idag, och nu är han återigen påväg ner till Malmö, aaaaskul..

Det verkar iaf som att det ska bli asbra väder till veckan så nu blir det att börja bada och steka for real här hemma. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda :)

WE GOTTA MAKE A DECISION, WE LEVAE TONIGHT OR LIVE AND DIE THIS WAY

Hejsvej! Jahapps, nu är det bara TRE dagar kvar till semestern, men känns fortfarande som en evighet bort. Nelle den jäveln får däremot semester idag, så för tillfället har jag världens gladaste roomie, haha! Kommer fan bli ett tomt hål i mitt liv den närmsta månaden då vi aldrig har varit ifrån varann mer än typ en vecka sen september, ganska sjukt. Men men, det blir nog bjaaa.

Gick btw en vända på stan idag, och är nu HELT förälskad i ett par skor... Har inte kunnat sluta tänka på dom sen vid första anblick och nu, efter många om och men så har jag övertalat mig själv att köpa dom imorgon.. kanske.
Jaja, vi hörs när jag landat på landet, höhö.

HAIL TO THE WIND, HOORAY TO THE GLORY

Måste bara länka den här låten för att den är så jävla bra. Running Wild är så jävla bra.

HE JUST LOVED TO LIVE THAT WAY, AND THE LOVED TO STEAL YOUR MONEY

Heeeeej. Long time no see blöggen. Anledningarna till det är jobb, är sjuk och att absolut ingenting intressant händer för tillfället. Men nåt roligt är att det nu nu är exakt en vecka kvar tills jag åker HEM! Ska bli så jävla skönt med semester. Min enda plan är att slappa, softa, ligga vid poolen och inte göra nååågonting. Och den planen lär ju inte ska va så svår att uppfylla.

Men helgen var ju iofs jävligt rolig. Björn var uppe och vi drog och röjde med massa folk till berget jag länge suktat efter, skinnarviksberget som är med i sthlm boogie, och det var typ det bästa stället i hela Sthlm. Och på lördan drog vi till rålisparken och lirade kubb, drack öl och softade.

Så.. förhoppningsvis blir det jobb imorgon då vi ska på utflykt! Och sen blir det att tillbringa i princip hela helgen i sängen.

Kan än en gång tala om att den regelbundna ilskan är här.

DON'T DISS THE SONIC

Tjobre. Då var man hemma från Malmö igen då. Riktigt king tripp. Va förjävla bra väder hela tiden, så i fredags drog vi och hyrde en trampbåt och softade i kanalen. Och i lördags tog vi tåget till köpenhamn och hängde med mamma och pappa på bla tivoli, och käkade klassiskt danskt.


Nu är det jobb som gäller i fyra dagar, och till helgen kommer Björn upp och det blir återigen röj. Förhoppningsvis på ett berg..

RSS 2.0