HEADING FOR WACKEN

Taxin är bokad 04:30 till flygplatsen, talk yo ya laaaaaaater!

YOU'RE AS COLD AS ICE, YOU'RE WILLING TO SACRIFICE OUR LOVE

Yohooo! Hemma i Sthlm igen! Nu räknar man fan minuterna alltså, inte länge kvar in det bär av till Tyskland och WACKEN nu! Imorgon kommer Sanna och taggar, och sen drar vi tidigt på måndag. Är så extas att jag inte kan sitta stilla typ!!

Men hörrni, kolla på det här klippet som brorsan visade mig. Fast alla kanske redan har sett det, men det är ju helt sjukt så king dom är.

SEMESTER

Åh, vad jag älskar semester. Det är ju det bästa som finns hela världen. Just nu leker livet så hårt som det går. Tog körkortet idag, hela familjen är här ute i skogen och på måndag åker jag, Nelle och Sanna till Tyskland och röjer. Dessutom så kommer förhoppningsvis Björn få jobb i Sthlm till hösten.
Bästastebästaste

SUNNY, YESTERDAY MY LIFE WAS FILLES WITH RAIN, SUNNY YOU SMILED AT ME AND REALLY EASED THE PAIN

Vilka jäkla dagar det har varit alltså. Vi drog som sagt till köpenhamn igår och firade Björn, riktigt röj blev det då massa sköna folk hänkade.
Här är både lite tågbilder från i torsdags och från igår.

GIVE ME A TICKET FOR AN AEROPLANE

Jaha. Värsta bussresan eller resan överhuvudtaget som jag varit med om. Fick äran att sitta breve en alkis som till en början däckade så jag var tvungen att putta bort honom en gång var femte sekund för att han inte skulle lägga sig på mig.

Men sen vaknade ju till och med männskan och satt och pratade med mig (ja, han pratade med mig, jag pratade inte med honom) i TRE timmar! Berättade bla annat han var född på 1500-talet och har varit kung i Sverige.. När jag höll på somna så halvskrek han "INTE SOVA NU, INTE SOVA NU".

Och jag kan även berätta att jag troligen är smått berusad efter att ha andats in han jävla andedräkt. Fyfan för buss.

Jaja, ska göra mig i ordning nu och dra in till schtan för att träffa Björn å Alex, sen hoppar vi på tåget till Lund vid sex ikväll :)

I'D BE SAFE AND WARM, IF I WAS IN L.A, CALIFORNIA DREAMIN', ON SUCH A WINTER'S DAY

Jahapps. Då var det dags att lämna norrland igen. Tar nattbussen till Sthlm ikväll, för att imorgon möta upp Björn å Alex, och sen dra vidare till Lund. Och på fredag drar vi till Köpenhamn och firar the big bear. Blir nog ganska så jävla röj. Sååå, dags att förbereda för en evighets resande, blir att underhålla mig själv med "dom kallar oss mods", ber än en gång till gudarna att dom har uttag på bussen.

Jajaja, vi hörs efter helgen!

WE BELIEVED WE'D CATCH THE RAINBOW, RIDE THE WIND TO THE SUN

Åh. Fan vad jag är sugen på att dra iväg nånstans. Tänk om man ba blev stenrik och lätt som en plätt kunde dra till dom här ställena.
Tokyo, ett måste ju
New York och (Los Angeles) en självklarhet


Men vi börjar med Irland som faktiskt är på G.

JAG VILL KÄNNA MEJ FRI,FRI,FRI, DET ÄR MIN FILOSOFI, FI, FI, KOLLA KOLLA ATT JAG ÄR EN REKO KILLE

Jaha så var man back in the big city igen då. För en vecka, eller fem dagar rättare sagt. Känns faktiskt helt okej då helgen var så jävla rolig. Vännäsdagarna är fan ett måste, jag skäms typ för att jag skippade det förra året. Sjukt kul att träffa alla goa människor igen!

Så nu blir det att jobba klart den här veckan och sen dra upp till norrland på lördagmorgon för att ha semester i tre veckor till, känns helt okej alltså.

Kan också informera er om att det typ bara är 20 DAGAR KVAR TILL WACKEN! Första augusti drar vi lever livet i Hamburg i några dagar innan festivalen drar igång!

Jaja, nu ska jag hänga med min man innan han drar vidare till det där jävla stället Lund.
Haha, enda bilden från helgen..

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD, ISENGARD

Från i lördags då den allra allra sista sävarfesten i Svenssonhuset ägde rum!
allsång, taking the hobbits to isengard, isengard...
Bildkälla

IN THE SUMMERTIME WHEN THE WEATHER IS HIGH, YOU CAN STRETCH RIGHT UP AND TOUCH THE SKY

I fredags när vi röjde på trädgårn.
Bildkälla

AND THE VIOLENCE CAUSED SUCH SILENCE, WHO ARE WE MISTAKEN?

Gjorde ju värsta kapet för några dagar sen. Var ju en sekund från att köpa dom där skorna för 700 spänn, men Nelle hann ringa och stoppa mig och sa att hon hade hittat typ identiska i Sollefteå för 300 spänn. Rätt värt, rätt nöjd.
Annars håller jag på att ta igen mig efter en galen helg. Lägger troligen upp massa röjiga bilder ikväll!

RSS 2.0