L.O.V.E ALL I NEED'S MY LOVE MACHINE

Jahapps. Då har jobbar veckan börjat igen, känns faktiskt riktigt kul nu när jag fått äran att ha hand om en invänjning! Men har även gått och blivit jävligt förkyld såå.. ganska drygt. Men men, imorgon kommer Björn och "hälsar på" för sista gången! Nästa gång han kommer upp så bor han ju fan här, HUR king som helst!

Och på torsdag kommer brorsan och Delal ner och hälsar på tills på söndag. Och dessutom är Nelle för en gångs skull ledig, så får se vad vi kan hitta på :)

CLEANING OUT MY CLOSET

Yes, you heard me! 1a oktober tar jag och Nelle vårat pick och pack och förflyttar oss  15 min till denna skönhet. (dock omöblerad)
Har en känsla av att vi kommer stormtrivas..

WACKEN OPEN AIR 2011

Johodu, efter ett par timmar så sparas tydligen inlägget i utkast. Weird, but very nice! Så här har ni allesammans, Wacken Open Air, i bildformat.

Hahaha, bästa bilden EVER. (Med såklart bästa historien bakom.. "hur KING är det egentligen att det är lagligt att vara såhär full?"
Dag 1. Blev det Helloween, Blind Guardian och avslutningsvis Ozzy Osbourne! Helt okej första dag..
Dag 2. Var det Judas Priest och Airbourne som gällde.
3e och sista dagen. Stod främst Kreator, Avantasia och Motörhead på scen.
Alla spelningar var verkligen helt makalösa, festivalen överlag var också heeeelt magisk. Det var så jävla härlig stämning och så sjuuuukt mycket folk! Fastän man var jävligt sliten så kändes det sjukt tråkigt när vi satt i taxin från festivalen för sista gången. Så ja, slutsats; Wacken, I love you!

SPEECHLES OF ANGER

Alltså NEJ. Nu hade jag suttit HUR länge som helst med ett jävla inlägg från Wacken, och lagt upp tusentals bilder och videos och JUST när jag ska publicera inlägget så ska man råka stänga ner fönstret. Jag brinner av för tillfället, och jag tror fan i mig att jag skiter i att göra ett inlägg om wacken. Sååå..... Kolla in Nelles och Sannas bloggar om ni är intresserade. Nu ska jag gå och sura en stund. Och sen skriva ett jätte roligt, INTE så långt inlägg om en grej.

Varsågod, här är en bild..

"REEPERBAHN, ALSO CALLED; THE SINFUL MILE"

JA. Men äntligen har jag ork att ta tag i alla bilder från Tyskland. Fyfan vad många bilder det är, skulle gärna ba trycka på en knapp så läggs alla bilder upp. Eller ja.. kanske inte alla.
Men vi började ju som sagt vår tripp med tre dagar i Hamburg. Vilket var riktigt, riktigt värt. Så jävla mysig och bra stad. Sen finns där ju reeperbahn, där vi spenderade alla tre nätter.
Vi hann ju med tax free, såklart.
På Der Clochard där jäger och tequila kostade 16 spänn (utan salt och citron)
Hahaha, mycket skedar bilder..
MONKEY DONUTS! Bästa jag varit med om. Och KFC då.
På reeberbahn kryllade det ju av strippklubbar och erotikbutiker. Så jag och Nelle var bara tvungna att köpa varsitt paket på en butik. Vilket innehöll allt från dildos till kukpasta till porrfilmer till....
Handklovar....
Vi hann även med att hänga lite med Kai, så vi drog på tivoli och åkte den äckligaste, vidrigaste och hemskaste karusellen jag varit med om.
Men det var iaf NÅGRA bilder från våra dagar i Hamburg.

RSS 2.0