JAG ÄR EN VAMPYR, JAG SUGER OCH SPYR

(Ja, rubriken är tillägnad till dig Andrea, eftersom vi ses imorgon. Logiskt va?)

Nu ska ni få höra mina två drömmar som jag hade inatt som tyder på att jag verkligen behövde jobba min sista dag idag.
1. Jag ska ge kaninerna mat innan jag går hem för dagen. Jag börjar ge dom mat, och allt är som vanligt. Efter ett tag ser jag att en kanin är har smitit och springer runt i ladgårn, efter ett tag ser jag två st, sen 3 st, sen 10, 15 stycken. Jag springer omkring och försöker få tag på dom, men då börjar dom springa mot mig och attackera och jaga mig istället. Så jag springer ut ur ladgårn och försöker stänga dörren, men dom hoppar på dörren och håller på att få upp den. Jag håller emot allt vad jag kan, och skriker på en annan tjej som också jobbar där, att hon ska komma och hjälpa mig. Hon går i slowmotion fram till mig, och jag försöker skynda på henne, när hon ÄNTLIGEN har kommit fram så säger hon att det är bäst att hon går och hämtar sin man till hjälp.
Jag vaknar upp, lättat som aldrig för att det inte var sant.
2. (Som ni alla vet så har jag just beställt en dator och det är typ det enda som mitt liv kretsar runt för tillfället) Jag ska även i denna dröm ge kaninerna mat. Men istället går jag runt och delar ut 320 gb hårddiskar till alla kaniner, och jag har tydligen väldigt bråttom så jag får panik och skriker "JAG KOMMER INTE HINNA".
Såja, som sagt, två tecken att jag absolut inte borde jobba här hemma på ett tag. I somras efter att ha jobbat i typ 8 veckor så drömde jag att en av getterna var helt galen och skulle döda mig, så när jag gick till jobbet nästa dag var jag helt seriöst rädd för att låsa upp dörren till gethuset och möta getterna.
Btw, sorry för att jag inte skriver med radavstånd, men blogg.se har valt mig som den bloggare som inte får ha det, sååå, glhf till mig.

THREE DAYS TO GO!

Tjobre! Kan härmed berätta att jag endast har en och en halv jobbdagar kvar innan jag och roomie drar ner till sthlm igen. Det betyder också att det endast är tre dagar kvar tills jag får SOVMORGON! BIG deal!
Förutom att jobba så går jag och väntar på att pappa ska få ett sms som säger att min dator har kommit. Åh, jag kan knappt bärga mig, har redan packat ner sims 3 i resväskan!
Nä, nu börjar lunchen gå mot sitt slut, men tänkte visa er vad jag bland annat har tänkt införskaffa för mitt h&m presentkort som jag fick vid jul. CHECK THESE OUT!

NEVER TALKING, JUST KEEPS WALKING SPREADING HIS MAGIC

HOWDEY! Jahaaa... jag kom mig hem igår ändå. Efter ha väntat i typ tre timmar på att planet skulle bestämma sig för att lyfta.
Och idag blev det jobb från sju till fyra, för vem har sagt att man ska få sovmorgon för att man kommer hem? Så nu blir det jobb troligen varje dag tills jag åker tillbaks till sthlm, så 10 dagar vill säga. Men det blir kosingkosing, och förhoppningsvis en dator som belöning. Det är iallafall king att man börjat lukta ladgård igen, kanin bajs och sånt gött, känner mig som hemma.
Ni ska veta hur SVÅRT det var för mig att använda den här datorn för typ 10 min sen. Kände mig helt handikappad och fattade inte varför @ inte ville fungera när jag tryckte in knapparna man använder på den där skit macen. Men nu har jag äntligen börjat vänja mig och jag njuter varje sekund.
FÖRRESTEN ska ni få höra världens bästa grej. Gissa vem som kommer till Sverige den 5e juni??? SEINFELD!! HALLÅ! Till globen!! Vår granne! Det kommer bli kingligt king, och jag kan knappt bärga mig. Eller jo, det kan jag, men i maj kommer jag inte kunna det.
NELLE HÄR ÄR ETT BEVIS

"WELL, I WAS THINKING.. WE COULD TURN THE HOMELESS INTO TIRES, SO THAT WE COULD STILL HAVE HOMELESS BUT WE COULD USE THEM ON OUR CARS." Randy Marsh

"Hej Sara Konradsson
Tack för din ansökan till tjänsten som "Barn- och Aktivitetsledare".
Många kvalificerade har sökt tjänsten, däribland Du. Tyvärr måste vi meddela att vi har valt att gå vidare med andra sökande."



IT'S A FEAR OF THE DARK SHE'S FEEDING, THROUGH THE TEARS AS HER HEART DESPAIRS

Igår var det julbak på schemat! Vi skippade det i lördags för ha en lite softare kväll, och istället spela "vem där" och se sex and the city 1, och 2. Men igår, då blev det allt julbak och vi gjorde både lussebullar och ischoklad. Och för att fira att vi totallyckades så såg vi näst, näst senaste harry potter. Ikväll blir det näst senaste, och imorgon.. THE REAL DEAL!
Ikväll är det också SISTA dexter.. för den här säsongen. Frågan är ju bara hur jag ska kunna vänta tills kl 8 för att Nelle ska komma hem.. lär ju ska ha gått under till dess.

Anywaaays, nu är jag ledig tills på lördag, jobbar lör + sön och drar hem med flyget på söndag!! Blir riktigt nice att komma hem ett tag!


I DON'T GIVE A DAMN 'BOUT MY BAD REPUTATION



OHO, justja! Har ju glömt nämna hur KINGLIGTKINGLIGTKING det är att att JOAN JETT & the blackhearts kommer till Sverige i sommar! Hur bra kommer inte det blir? Bra, är ett alltför litet ord, men ja.. det kommer att äga. Definitivt.


MENTAL, MENTAL, MENTAL ISTID

En av tre jobbdagar avklarade. Nu blir det banken en snabbis, hämta ut harry p biljetterna, och lämna ett CV på en NICE butik. King att det är så fruktansvärt vidrigt kallt..
På lördag blir det förresten JULBAAK! Så hela huset ska dofta lussebullar å götta, så kanske vi slipper att använda våra pepparkaksdoft ljus.. höhö.

Snart drar jag hem också, nästa söndag bär det av. Hem, till jobb. Har ju typ mer ledigt när jag är här än när jag kommer hem, men det är nice, kosingkosing. Jaaaaa, har inte så mycket att skriva.. förutom att dagen so far har varit riktigt vidrig och jag har varit i helt andra tankar, tappade till och med ner två kaffe koppar på jobbet, yes, tror ni jag fick lite blickar på mig eller. Tur att man har humor och försöker höja stämningen med att säga "nu blev ni väl vakna?"

Btw, check out the great Bob Catley, som vi tyvärr inte fick hänga så mycket med som jag önskade. Han var KING!


THE STORY AIN'T OVER

OKEJ! Vilken SJUUUK helg, eller rättare sagt söndag + måndag jag har varit med om! Kan inte minnas då jag hade så kul senast, om jag ens haft det någonsin.

Vi drog ju på Avantasia i söndags, och eftersom Nelle och Sanna har kontakt med Kai, så hade han fixat 3 st "all access pass" till oss, som vi fick när vi kom till fryshuset. Så biljetterna som vi lagt 370 spänn var alltså helt onödiga, men som Nelle sa så var ju kvällen ganska mycket mer värd än 370 kr. Hur som helst så drog vi och ställde oss i publiken, och fick uppleva en sån jävla bra konsert! Riktigt, riktigt king var det, och tyvärr kändes typ som att den var 10 min lång.

När det var slut fick vi dra ner till källarn och träffa hela bandet... jaa, det var ju ganska obeskrivligt, så jag skippar att förklara hur king det var. Men vi satt där ett tag iaf, drack öl och softade, tills "lightguy" bestämde sig att styra efterfest i hans rum på hotellet. Så vi drog alla dit, förutom Kiske och Sammet, som föredrog att dricka multivitamin juice och sova. Till och med Bob Catley valde att dra någon annanstans.

Sen kom vi då till hotellet där det fortsatte att äga hur hårt som helst. Ids inte skriva så detaljerat men typ de bästa händelserna var:
- Mula Kai
- Jorn valde hotellet framför pub anchor
- Föklara och översätta "serrikorri" och "grossi grossi"
- Bjuda på snus och fick "lightguy" att tro att det var normalt att ha två eller fler snusar samtidigt
- Göra ett vad med Kai, som gick ut på att om han nästa gång vi ses kommer ihåg att jag bor i Västerbäck, så får han tillbaks sina 5 euro plus en snusdosa
- Från ingenstans kalla Jorn för Ponkenlonken, och sen använde han nattdukslampan som telefon till receptionen och beställde "lingon, kötbullar och ponkenlonken burgare i en låda" om och om och om igen



Som vanligt Sannas kingliga kort.
Det var en helt jävla obeskrivlig och grym kväll och jag hoppas vi ses igen!

TIME TELLING ME TO SAY FAREWELL, BUT I KNEW THAT I WOULD FIGHT HELL, AND I KNOW: WE WILL GO FOR ANOTHER TIME WE CAN SEE, FOR ANOTHER TIME WE'LL BE FREE, FOR NO MORE FAREWELL

Igår drog vi på IKEA igen, för att köpa de sista stora och viktigaste grejerna. Så efter att ha släpat hem tre proppfulla ikea kassar och två lådor med soffbord och en byrå i så har vi nu fått till en riktigt nice lägenhet. Kommer upp lite bilder på den framöver, när det är RIKTIGT städat.

Vi har dessutom börjat planera nyår FOR REAL nu, vi är så seriösa att vi tom ska provkäka middan som vi funderar på att göra. Ganska overkill, men vad gör man inte för att skapa en fulländad nyårsafton i sthlm med bandet?

På söndag drar vi iallafall till fryshuset och äger!



RSS 2.0