BECAUSE THE NIGHT BELONGS TO LOVERS

Övik levererade kan jag börja med att säga! Började med att sätta mig på bussen upp på fredag kväll, då bussresan inte alls var speciellt dryg. Hade allt jag behövde, chirre, internet, doctor who och två säten för mig själv. Vad mer kan man begära?

Var framme vid 04.30, och då var det bara lite sömn på det, och sen upp lite senare för vara hejarklack med Delal medan brorsorna och massa andra lirade fotboll.

Sen drog vi hem igen, gjorde oss redo för kvällen och drog på olles och såg champions league finalen, med Magnus Hedman som försnackare. Och när matchen var slut drog vi en kort krogrunda och slutade hemma hos Daniel med vattenpipa och bärs.

Jäkligt bra helg/dygn måste jag säga, fastän bussresan hem var huur mycket drygare som helst jämfört med ditresan, då det varken fanns internet, eller uttag. Så det blev bussens dansbandsmusik i princip hela vägen hem.

Nu har jag iaf jobbat klart för den här veckan, och är ledig i 6 dagar!! Vilket innebär MALMÖ och BJÖRN på torsdag! Förhoppningsvis hinner vi också dra till köpenhamn och dra på tivoli med mamma och pappa som är där nere.


I SEE A RED DOOR AND I WANT IT PAINTED BLACK, NO COLORS ANYMORE I WANT THEM TO TURN BLACK

Tjobre! Nu var det ett jäkla tag sen jag uppdaterade alltså. Ett tecken på att det inte händer så mycket just nu vill säga. Men har däremot ganska mycket att se framemot. På fredag drar jag upp till Övik för att hänga med brorsorna, se fotboll och hare gött. Och nästa torsdag drar jag och hälsar på snubben där nere i Malmö igen! Blir nog riktigt king, så fram tills dess är det jobb och enbart jobb som gäller.

Förresten var ju Örebro trippen det bästa på länge. Gamma ray var hur jävla bra som helst, och tiden före och efter konserten var inte så pjåkig heller.

BANG BANG, THAT AWFUL SOUND, BANG BANG MY BABY SHOT ME DOWN

Jaaaaa, då var man återigen back to reality. Helgen var riktigt jävla king alltså. Björn kom upp och ägde lite med mig. I fredags drog vi på hemmafest vilket var jäkligt kul och slutade med att vi däckade mitt i planerna att ringa taxi hem. Men vi vaknade alltså upp på Alex assköna soffa, blev bjudna på käk av mästerkocken, och drog sen och softade i vitabergs parken.



Så nu blir det att hårdjobba i veckan för att sen välkomna Sanna och dra till örebro PÅ LÖRDAG och se GAMMA RAY! Kommer bli så jävla king, då vi till och med lyckades få ett rum på artisthotellet! Inte så jäkla pjåkigt alltså.

FOR TOO LONG YOU KEPT ME WAITING, SEND ME A SIGN, FOR THE ETERNAL SKIES

Jahapp. Då var man back in buissness igen då. I torsdags drog jag nämligen till Malmö.. Lund, kalla det vad ni vill. Söderut iallfall för att hälsa på Björn och massa andra kingliga typer där nere. På valborg drog vi till stadsparken vilket visade sig vara typ värsta festivalen med typ 25 000 pers!! Ganska nice, ja.

Så drog hem i söndags och sen dess har det varit ett jäkla eko här hemma. Nelle har nämligen dragit upp till Sävar och kvar är jag med allt godis som min polly lämnade.

Men men... ja igår drog jag ju btw till frissan och gjorde värsta make overn. Det är typ ännu blondare i verkligenheten också, fattade ingenting när jag kollade mig i spegeln imorse. Lär ju ta ett tag att vänja sig alltså.

RSS 2.0